„18 koraka do zvezda“

ZAJEČAR – Jedna ljubav, dvoje tinejdžera i stotinu kilometara rastojanja. Beskonačna prepiska, bezbroj fotografija i video-četova i retki susreti. Može li takva ljubav izdržati odsustvo žive reči, nedostatak stalnog držanja za ruke i nedovoljno gledanja u oči? Na ova i mnoga druga pitanja Nikola Petrović je pokušao da pronađe odgovor u svom prvencu „18 koraka do zvezda“.

Nikola Petrović je pisanje romana počeo sa 16 godina i time se upisao u anale srpske publicistike kao jedan od najmlađih autora. To, i sama priča su i privukli knjižaru „Kaligraf“ da stane iza jednog ovakvog romana.

Upakovana u tehnološke varijacije novog doba, ova ljubav ipak odiše emocijama, poletom, romantikom i nadahnućem. Puna je žara, čežnje, snova i gledanja u zvezde. Osećanja su vrlo živa, a potreba za blizinom iskonska i ne može se ugasiti klikom na „send“.

O knjizi su, pored autora i urednika izdanja još govorili i nastavnik srpskog jezika Stevan Jovanović i školski psiholog Ljiljana Tešanović, a promociji su prisustvovali i brojni Nikolini prijatelji i drugovi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *