29. i 30. juna „Story fest 2024“ u Nišu

0

Pod sloganom „Da sanjamo“, 29. i 30. juna u Nišu će biti održan „Story fest 2024“. Organizatori najavljuju odličan program, šest poznatih pop rock bendova, a obe večeri posetioci će moći da čuju i takmičarske grupe.

NIŠ – Poslednje dane juna, 29. i 30. u Nišu će obeležiti još jedan od mladih pop – rock festivala. Na platou Niške tvrđave, drugi put biće održan „Story fest“ koji će na jednom mestu okupiti zvučna imena domaće pop i rock scene. Organizatori napominju da će na festivalu nastupati i neafirmisani ili poluafirmisani bendovi, u takmičarskom delu programa. Prva nagrada za pobednički bend biće direktno učešće na Bunt rock festivalu i snimanje pesme u „MyRoom Acoustic“ studiju u Nišu.

Pozivamo sve građane Bora i one koji se bave pop i rock muzikom da nas posete 29. i 30. juna na Story festu koji se održava na platou niške tvrđave. Grupe koje imaju autorske pesme mogu da učestvuju u takmičarskom delu festivala, a prijave treba da pošalju na [email protected]. Story fest se ove godine održava drugi put, a pored takmičarskih bendova iz cele Srbije, nastupiće i šest poznatih bendova. Prve večeri, 29. juna od 19.30 sati, festival će otvoriti Bane Lalić i MVP, Neverne bebe i grupa Rock ko Fol koja dolazi iz Bosne. Drugo festivalsko veče, 30. juna, otvoriće Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, zatim nastupaju Osvajači, a festival će zatvoriti Valentino“, najavio je Aleksandar Jocić, direktor festivala.

Karte se mogu kupiti u Story kafeu i sajtovima tickets.rs i gigstix.com, a organizatori napominju da će biti organizovana i nagradna igra za sve posetioce koji kupe komplet karata. Ovogodišnji festival održava se pod sloganom „Da sanjamo“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *