Aktiv žena penzionera obeležio Dan žena

BOR – Izložba ručnih radova priređena povodom 8. marta u Klubu penzionera, jedna od planiranih godišnjih aktivnosti Aktiva žena opštinske organizacije penzionera Bora. Članice ovog aktiva, koji broji oko 100 žena, svake godine povodom  međunarodnog praznika žena, izlože svoje heklane, vezene, pletene i druge rukotvorine.

Ovo je još jedna od naših tradicionalnih izložbi ručnih radova koje organizujemo uvek za Dan žena. Sve naše članice se trude da daju svoj doprinos, neke izrađuju ručne radove, neke su u pevačkoj ili folklornoj sekciji, druge pišu poeziju i recituju. Sada nas ima oko stotinu i uvek nam je zabavno kada se okupimo. U klub redovno dolazimo, svakog četvrtka, ne samo da razmenimo iskustva već i da zajedno analiziramo i planiramo  rad Aktiva kako bi nam penzionerski dani bili što lepši i sadržajniji“ , kaže Jagoda Stratij, predsednik Aktiva žena penzionera u Boru.

Osim ručnih radova, žene iz Aktiva penzionera talenat pokazuju i kroz pisanje i recitovanje poezije. To je još jedan vid zabave kojim upotpunjuju bogat sadržaj aktivnosti kluba.

Aktiv žena penzionera obeležio Dan žena, 9. mart 2018. (RTV Bor)

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=RJaf5mxeCco

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.