Asfaltiranje parkinga i puteva u borskom naselju Novi gradski centar

0

Građevinska sezona za radove na otvorenom se bliži kraju. Ipak, zahvaljujući toplom i suvom vremenu u prvoj polovini oktobra, uređenje putne mreže predviđeno za ovu godinu u Boru se nastavlja i tako će biti dok god to vremenski uslovi dozvole, kažu u lokalnoj samoupravi u Boru. U gradskim mesnim zajednicama na različitim lokacijama, raspoređeno je pet građevinskih ekipa.

BOR – Asfaltiranje u gradskim mesnim zajednicama u Boru nastavljeno je u naselju Novi gradski centar, gde se uređuju kolovozi i parkinzi. U toku je asfaltiranje u Ulici „28. mart“, gde se formiraju i nova parking mesta, a po završetku ovih radova, do kraja građevinske sezone u planu je i uređenje Ulice „Cara Lazara“. U ovom delu grada ukupno je predviđeno asfaltiranje šest hiljada kvadratnih metara prostora.

Nastavljaju se radovi i u drugim delovima grada. U Ulici „Kralja Petra Prvog“, uređuje se trotoar na kome će posle ugradnje ivičnjaka biti postavljene behaton ploče. Na terenu je ukupno pet ekipa, a asfaltiranje se radi i u mesnim zajednicama Rudar, Novo i Staro selište, kako bi se dobilo što više parking prostora.

Za uređenje kolovoza, parkinga i trotoara u gradskim mesnim zajednicama, ove godine je u gradskom budžetu planirano 250 miliona dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *