Asfaltiranje puteva u Oštrelju pri kraju

Ovog leta u Oštrelju, kod Bora, biće završeno afaltiranje puteva u celom selu. Pri kraju je prva faza, koja obuhvata više od tri kilometra, a nakon završetka tendera radovi će biti nastavljeni.

BOR, OŠTRELJ – U Oštrelju, selu nadomak Bora, privodi se kraju, asfaltiranje ulica u dužini od 3.200 metara, koliko je planirano u prvoj fazi. Asfaltom je za sada presvučeno 2.400 metara, a preostalih 800 biće završeno početkom naredne nedelje.

„Ovo asfaltiranje je od izuzetnog značaja za naše selo, nema više rupa, samo bi trebalo da se asfaltira deo puta na ulazu u selo“, kaže meštanin Oštrelja.

„Završili smo ulicu od groblja prema centru sela i priključne ulice koje se spajaju sa putem za Bučje“, rekao je potpresednik Saveta MZ Oštrelj, Jovan Petrović.

„Nema više blata u selu, asfaltirana je ulica prema groblju što nam mnogo znači, a kvalitet asfalta je zaista dobar“, dodao je još jedan meštanin ovog sela.

Oštrelj je jedno od tri sela u borskoj opštini, u kojima će biti asfaltirano po pet kilometara puteva, tako da će preostala blizu dva kilometra biti sanirana tokom leta.

„Opština je raspisala tender i vrlo brzo ćemo završiti i preostale puteve. Na taj način putna mreža u celom selu će biti završena i bićemo mirni u narednih tridesetak godina“, dodao je Jovan Petrović

Radove u Oštrelju izvodi Preduzeće za puteve Zaječar, a finansira opština Bor.

        

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *