Bogato kulturno leto u Donjem Milanovcu

0

Kulturno leto u Donjem Milanovcu otvoriće trodnevna manifestacija „Kapetan Mišini dani“, posvećena Miši Anastasijeviću, velikom srpskom dobrotvoru i zadužbinaru, rođenom Porečaninu, po nekadašnjem nazivu ove varoši na Dunavu. Otvaranje manifestacije je u petak, u večernjim satima, kada će nakon nastupa crkvenog hora iz Negotina, biti izvedena monodrama „Kapetan Miša“, a potom u 21 sat i kabare „Da, to su bili dani“  Nebojše Dugalića i Borisa Pingovića.

MAJDANPEK, DONJI MILANOVAC – Kulturno leto u Donjem Milanovcu otvoriće trodnevna manifestacija „Kapetan Mišini dani“, posvećena Miši Anastasijeviću, velikom srpskom dobrotvoru i zadužbinaru, rođenom Porečaninu, po nekadašnjem nazivu ove varoši na Dunavu.

Otvaranje manifestacije je u petak, u večernjim satima, kada će nakon nastupa crkvenog hora iz Negotina, biti izvedena monodrama „Kapetan Miša“, a potom u 21 sat i kabare „Da, to su bili dani“  Nebojše Dugalića i Borisa Pingovića.

Želela bih da pozovem žitelje opštine Majdanpek i susednih gradova da prisustvuju ovoj tradicionalnoj manifestaciji, za koju smo, uz podršku lokalne samouprave, pripremili zaista bogat program. Takođe, u ime Turističke organizacije pozivam i sve koji su u prilici da nam se 29. juna pridruže u obeležvanju Dana Dunava, kada će biti organizovane i besplatne vožnje turističkim brodićima Dunavom“, kaže Svetlana Lazarevska, v.d. direktora TOOM.

Kada je muzički program u pitanju, ovog leta gosti Donjeg Milanovca moći će da uživaju u koncertima Željka Samardžića, Petra Graša, Van Goga, Lene Kovačević, Adila, Peđe Jovanovića i grupe Galija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *