Bolji uslovi za razvoj fudbala u Boru

0

Ako je suditi po najavama nadležnih u Gradskoj upravi za FK Bor dolaze bolji dani. Rekonstrukcijom postojećeg gradskog stadiona koja se planira za narednu godinu, kao i većim izdvajanjima u razvoj sporta za predstojeću sezonu trebalo bi očekivati i bolje rezultate borskog fudbala, kako mlađih selekcija, tako i seniorske ekipe.

BOR – Na utakmici Lige borsko-zaječarskog okruga za mlade kategorije fudbalera u Boru, a u cilju podrške razvoju fudbala u gradu, posebno podmlatka kluba, gradonačelnik Aleksandar Milikić najavio je za narednu godinu rekonstrukciju gradskog stadiona i veća izdvajanja za sufinansiranje razvoja sporta iz gradske kase.

Akcenat novog menadžmenta borskog fudbalskog kluba je razvoj i omasovljenje mlađih kategorija. Rad sa njima poveren je mlađim trenerima od kojih se očekuje veća zalaganje i značajniji rezultati.

Gradonačelnik Bora je za narednu godinu najavio i početak izgradnje novog sportskog kompleksa u naselju „Metalurg“. Sredstva iz gradskog budžeta su, kako je rečeno već izdvojena za izgradnju fiskulturne sale i za fudbalski teren sa atletskom stazom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *