Bortravel sprovodi naložene mere

BOR-U preduzeću Bortravel u Boru preduzeli su sve preventivne mere u cilju sprečavanja pojave korona virusa tako da putnici nemaju razloga da brinu. Jedna od značajnijih mera je dezinfekcija autobusa.

Za sada je predviđeno da se autobusi dezinfikuju dva, a po potrebi i tri puta dnevno. Obezbeđeno je dovoljno dezinfikacionih sredstava, a radnici su dobili neophodnu opremu. Jedini problem su maske koje su deficitarne na tržištu. Za trećinu je smanjen broj polazaka, ne saobraćaju đački autobusi, nakon što su škole zatvorene. Na međugradskim linijama primetan je i pad broja putnika“, rekao je Zoran Rajić, zamenik direktora.

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić posetio je Bortravel, da bi se uverio u primenu mera donetih na Gradskom štabu za vanredene situacije.

„Bortravel je primer kako bi trebalo da se ponašamo u ovakvoj situaciji. Mi ćemo kontrolistai sprovođenje lokalnih mera. Planiramo da razgovaramo i sa taksistima.Naravno da ćemo i njih proveravati koliko sprovode sve što je naloženo istakao je Aleksandar Milikić.

Svi smo dobro  pripremljeni  i samo uz dobru organizaciju i dijalog svih na terenu, nastavio je Milikić, situacija u Boru može da bude pod kontrolom, a naši građani shvate da Grad Bor brine o njima i njihovim potrebama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.