Čestitka gradskog rukovodstva povodm 6. avgusta – Dana rudara

BOR – Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić i predsednik Skupštine grada Dragan Žikić uputili su, povodom Dana rudara, čestitku generalnom direktoru Srbija ZiĐin Bor Koper doo Bor, Long Jiu, u kojoj se kaže:

„Vama, rudarima, Vašim saradnicima i svim radnicima kompanije ZiĐin Koper Bor čestitamo rudarski praznik – Dan rudara Srbije.

Imajući u vidu rezultate kompanije od trenutka ulaska u strateško partnerstvo, kao i izuzetan odnos poslodavaca prema zaposlenima, uvereni smo da odluka dveju Vlada prijateljskih zemalja, Kine i Srbije, vode opštem privrednom i društvenom prosperitetu Grada Bora, regiona i Republike Srbije. Građani Bora su kineske prijatelje prihvatili kako oni to i zaslužuju, toplo i prijateljski, što nas posebno uverava da će naša saradnja, kao i do sada, ići u najboljem mogućem pravcu.

Želimo da proslava ovog značajnog praznika za sve nas protekne u radosti, dobrom raspoloženju i druženju, uz rudarski pozdrav, Srećno!“, poručuju gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić i predsednik Skupštine Grada Dragan Žikić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.