Dan poslovnih informacija u Biznis inkubatoru Majdanpek

MAJDANPEK – U  Biznis inkubatoru Majdanpek je, uz poštovanje svih  epidemioloških mera, organizovan Info dan, u okviru kojeg su sadašnjim i budućim privatnim preduzetnicima o podršci u biznisu govorili predstavnici RARIS-a. Prisutni na skupu mogli su da saznaju nešto više o načinima konkurisanja za subvencije, grantove i kredite.

Smatramo da je to veoma bitno, ali  želimo da, pre svega, potrencijalnim privatnim preduzetnicima, posvetimo više pažnje i damo što više odgovora vezanih za njihove poslovne ideje. Stoga, podsećam da su vrata Biznis inkubatora svakodnevno otvorena za sve zainteresovane u tom smislu, baš kao i naša fejsbuk stranica, na kojoj se može naći pregršt korisnih informacija”, naglašava Slavko Ilić, v.d. direktora Biznis inkubatora Majdanpek.

Iz istih razloga, već za narednu nedelju  iz Biznis inkubatora najavljuju novi Info dan, tokom kojeg će biti više reči o  konkretnim poslovnim idejama, poput registracije gazdinstava za seoski turizam i kategorizaciju privatnog smeštaja, pomoću aplikacije e-turista, za šta evidentno postoji dosta interesovanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *