Doček srpske Nove godine uz Miroslava Ilića

Doček Nove godine po julijanskom kalendaru biće organizovan i u Boru. U Sportskom centru Borane će zabavljati estradni umetnik Miroslav Ilić. Organizatori dočeka su Centar za kulturu i Grad Bor, suorganizator Sportski centar, a pokrovitelj kompanija „Rakita“.

BOR-Srpsku Novu godini Borani i gosti  mogu da dočekaju uz pesme estradnog umetnika Miroslava Ilića u velikoj hali Sportskog centra. S obzirom na najave, očekuje se da će koncert pratiti veliki broja ljubitelja narodne muzike.

Velika hala može da primi do 3.500 posetilaca, a gledaoci će  moći da se smeste i na donjem delu gde će biti bina. Na taj način ima mesta za oko šest hiljada ljudi. Ima nagoveštajada će sva ova mesta biti popunjena. Obezbedili smo i tri prodajna mesta na kojima ćemo posetiocima ponuditi bezalkoholna pića“, rekla je Bojana Dlbokić Dubočanin, direktor Ustanove Sportski centar u Boru.

Koncert  Miroslava Ilića počinje u 22 sata. Već u 20 sati otvaraju se tri ulaza, tako da se ispred samog Sportskog centra ne očekuju velike gužve.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *