Doček u Boru uz Tropico bend

BOR – Za Borane i njihove goste na platou Doma kulture biće priređen prigodan kulturno-zabavni program povodom dočeka Nove godine. U amfiteatru, celovečernji koncert prirediće članovi Tropiko benda, grupe koja je izuzetno popularna među mladima, a kao kruna večeri, u ponoć biće i tradicionalnog vatrometa, koji će simbolično označiti prelazak iz stare u Novu godinu.

 „Grad Bor se kao i prethodnih godina potrudio da organizuje Novogodišnji koncert i da u veselju isprati 2019. godinu i dočeka 2020. Dakle svi sugrađani i turisti koji posete Bor u vreme Novogodišnjih praznika imaće da uživaju u koncertu srpske pop grupe Tropiko bend. Program počinje od 22 sata u amfiteatru Doma kulture. Nezaobilazno je da tačno u ponoć bude i vatrometa. Tropiko bend je poznatiji među mladom generacijom. Prepoznatljiva grupa po dobroj atmosferi koje pravi i svestranim hitovima koje ima. Tako da se nadam zaista da će svi večeras uživati u dobroj Novogodišnjoj i prazničnoj euforiji i da će zaista na lep način dočekati 2020. godinu“ rekla je Milena Stanojković Kožović, član Gradskog veća

O bezbednosti u novogodišnjoj noći brinuće dežurni policajci i vatrogasci, a biće obezbeđena i ekipa Hitne medicinske pomoći.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *