Dragan Popović izabran za predsednika Opštine Majdanpek

MAJDANPEK – Dragan Popović, odbornički kandidat sa liste „Aleksandar Vučić – zato što volimo Majdanpek“ novi je predsednik Opštine Majdanpek, na čijem čelu je i u ranijem periodu bio devet godina.

Odluka o izboru Popovića za predsednika Opštine u naredne četiri godine, doneta je tajnim glasanjem, na današnjoj konstitutivnoj sednici Skupštine opštine, na kojoj je za njegovog zamenika izabrana Elvira Jovanović, sa iste liste, odakle su i Nikola Naunović i Ivana Srbulović, novi predsednik i potpredsednik Skupštine opštine Majdanpek.

„Želim da se zahvalim svim građanima koji su ukazali povrenje listi „Aleksandar Vučić – zato što volimo Majdanpek“, kao i odbornicima koji su mi pružili priliku da uz njihovu i podršku članova Opštinskog veća uradimo sve kako bi život građana opštine Majdanpek učinili što boljim“, rekao je nakon izbora Dragan Popović, predsednik Opštine, pozivajući članove lokalnog parlamenta na konstruktivni dijalog i diskusiju primerenu skupštinskom domu.

Obraćajući se novom sazivu Skupštine opštine Majdanpek i građanima majdanpečke opštine bivši predsednik Dejan Vagner je izrazio zadovoljstvo onim što je na poboljšanju života u Majdanpeku i selima opštine Majdanpek učinjeno tokom trajanja njegovog mandata, poželevši, pri tom, puno uspeha u radu novom opštinskom rukovodstvu.

Na današnjoj konstitutivnoj sednici SO Majdanpek za sekretara Skupštine u naredne četiri godine postavljen je Zoran Topalović, dok će novi saziv Opštinskog veća, uz predsednika i zamenika predsednika opštine po funkciji, činiti još Srećko Nikolić, Danijel Stojanović, Dragan Pavlović, Dario Mijatović, Marko Todorović i Mario Buljubaša.

Inače, u skupštinskim klupama u naredne četiri godine sedeće 31 odbornik, 24 iz koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke, 4 sa liste Srpskog pokreta Dveri i tri sa liste Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.