Dvodnevna obuka za početnike u biznisu u Majdanpeku

Za početnike u biznisu, Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije i Biznis inkubator organizovali su, u Majdanpeku, dvodnevnu obuku, koju je s uspehom završilo 11 polaznika. Svi oni dobili su sertifikate, koji će im omogućiti apliciranje za finansijsku pomoć države prilikom pokretanja sopstvenog biznisa.

MAJDANPEK – Za početnike u biznisu, Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije i Biznis inkubator organizovali su, u Majdanpeku, dvodnevnu obuku, koju je s uspehom završilo 11 polaznika.

Nisam se do sad bavila privatnim biznisom, ali to nameravam i zato sam došla na ovu obuku, koja mi je dala odgovore na brojna pitanja. Saznala sam mnogo toga o biznis idejama, marketingu, menadžmentu, ali, pre svega, o osnovama biznis plana“, kaže Dorisa Bajrami, jedna od polaznica obuke u Majdanpeku.

Po završetku obuke, svi polaznici su dobili sertifikate, koji će im omogućiti apliciranje za finansijsku pomoć države, kao i mogućnost učešća na sledećoj obuci, koja će za temu imati marketing.

Pored toga, svi zainteresovani, koji se odluče za pokretanje sopstvenog biznisa i koji se prijave za ulazak u Biznis inkubator do kraja godine, mogu računati na besplatno korišćenje poslovnog prostora, u prvih šest meseci rada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.