Emisija „Sučeljavanja“ na programu TV Bor 28. februara u 20 časova

BOR – Na lokalnim izborima u Boru, zakazanim za 4. mart, učestvovaće osam lista odborničkih kandidata političkih partija, koalicija i grupa građana. Predstavnici svih političkih opcija osim na konferencijama i tribinama, priliku da predstave svoje programe i sučele stavove imaće i u emisiji „Sučeljavanja“ na programu Televizije Bor.

Predstaviće se sve izborne liste, koje učestvuju na lokalnim izborima 4. Marta. Biće osam predstavnika izbornih lista u studiju. Svako će dobiti ravnopravan tretman. U prvom bloku emisije svaka lista imaće po tri minuta da ukratko predstavi svoj program. Potom je planirana serija blok pitanja po oblastima, svako će imati po minut da obrazloži svoje stavove, a potom će biti vremena i za replike, koje neće biti ograničene na minut, već će biti kraće. U završnom bloku pružićemo priliku svima da se još jednom obrate biračima i pozovu ih da glasaju za tu listu. Očekujemo fer izbornu trku i naravno da sve liste iskoriste priliku da predstave svoje programe i stavove“, kaže Bojan Obradović, glavni i odgovorni urednik RTV Bor.

Na lokalnim izborima u Boru, 4. marta učestvovaće osam lista odborničkih kandidata političkih partija, koalicija i grupa građana. Prva na listi je koalicija Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije „Zato što volimo Bor“, sledi grupa građana „Pokret za novo doba – Zoran Petrović – Petraš“, potom koalicija šest opozicionih stranaka“Mi ili oni – Ujedinjeni za Bor“. Pod rednim brojem četiri je koalicija grupe građana „Dosta je bilo“ i Dveri srpske „Da ovi odu, a da se oni ne vrate“, zatim grupa građana „Glasno za omladinu, kao i dve manjinske liste „Vlaška stranka Most – Bor u srcu“ i Republikanska stranka-Republikanus part. Pod rednim brojem osam na izborima će nastupiti koalicija „Odgovorno i Domaćinski za Bor“ Srpske radikalne stranke i Ujedinjene seljačke stranke. Emisiju izborna „Sučeljavanja“, u kojoj će učestvovati predstavnici svih osam lista, gledaoci će na programu Televizije Bor, moći da prate u sredu 28. februara u 20 časova. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.