Gojković (POKS): Da se o problemima borskih sela čuje u parlamentu

0

BOR – Predstavnici koalicija „Boško Obradović – Srpski pokret DVERI – POKS – Miloš Parandilović – Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije“ održala je u mesnoj zajednici Krivelj tribinu, na kojoj su između ostalog imali priliku da čuju probleme koje u ovoj i ostalim borskim seoskim mesnim zajednicama imaju meštani zbog rudarskih aktivnosti.

Ja vam obećavam da ću, kao poslanik, dati sve od sebe da se čuje za sve probleme koje imate u selima zbog rudarskih aktivnosti. Za to mi je potrebna vaša pomoć na izborima, za ulazak u parlament. Svuda u Srbiji, u svim gradovima i selima u kojima sam bio problemi su veliki. Mi se zalažemo za povratak tradiciji, ne za povratak u prošlost. Zalažemo se za monarhiju u kojoj kralj neće biti apsolutista, već glas naroda koji može da utiče na političare koje bira narod“, rekao je  predsednik Pokreta obnove kraljevine Srbije Žika Gojković.

Koalicija „Boško Obradović – Srpski pokret DVERI – POKS – Miloš Parandilović – Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije“ na lokalnim izborima u Boru je pod rednim brojem 3, a na parlamentarnim pod brojem 11. Predsednički kandidat ove koalicije je lider pokreta Dveri Boško Obradović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *