Gradonačelnik Bora osudio napade na predsednika Srbije

BOR – Povodom napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića saopštenjem za javnost oglasio se gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić. U saopštenju se kaže:

I dok se, i više nego očigledno, opozicioni mediji koji veličaju kriminalce, ubice, lopove, bave, kao po običaju, iznošenjem laži i neistina i blaćenjem ne samo predsednika Vučića, već i njegovih najbližih jasno je da je reč o novom pokušaju diskreditacije predsednika, njegove porodice i njegovih saradnika, ali i destabilizacije čitave države i to upravo od strane tajkunskih medija i kriminalaca koje oni podržavaju.

 Svesni da su njihove namere da izvrše državni udar otkrivene i da im se sprema najoštrija zatvorska kazna, kriminalci iza rešetaka i oni koji ih sa slobode podržavaju, udruženim snagama pokušavaju da na sve načine okrive Aleksandra Vučića i predstave ga kao vođu kriminalne grupe koja se bavi najgnusnijim radnjama. 

I veoma su jasni pokušaji da se umanji značaj svega što je predsednik Vučić za vreme svog mandata učinio za državu Srbiju, da se obezvredi to što je Srbija vodeća država u regionu i da se ukalja njegov trud i zalaganje da Srbija postane snažna i ekonomski jaka država, kakva nikada pre nije bila. Zato sam siguran da građani Srbije znaju da prepoznaju prave vrednosti, rezultate i prioritete i da ne veruju u svakojake priče kvazimedija koji tesno sarađuju sa kriminalcima i opozicionim političarima. 

I zato se nadam da će nadležni organi uskoro otkriti čitavu istinu o ovom gnusom činu i teoriji zavere koja se vodi protiv predsednika Aleksandra Vučića, kao i da će se osobe koje stoje iza svih kriminalnih radnji uskoro naći pred licem pravde. Jer Srbija nije zemlja u kojoj kriminalci slobodno šetaju, Srbija je zemlja u kojoj takvi ljudi odgovaraju za svoja zlodela!“

Istakao je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *