Gradsko veće o pomoći za lečenje maloletne dece iz Bora

0

Članovi Gradskog veća u Boru usvojili su na današnjoj sednici 39 predloga odluka, koje će se naći na dnevnom redu naredne sednice Skupštine grada Bora. Ona bi, kako je planirano, trebalo da bude održana 30. juna.

BOR – Članovi Gradskog veća u Boru usvojili su na 54. sednici 39 predloga odluka, koje će se naći na dnevnom redu naredne sednice Skupštine grada Bora.

U najvažnije spadaju predlozi odluka o finansijskoj podršci za lečenje maloletne dece sa prebivalištem na teritoriji Grada Bora, izveštaji o radu u javnom sektoru u prošloj godini i u prva tri meseca ove godine, parkiralištima, otuđenju zemljišta namenjenog izgradnji stambene zgrade iznad gimnazije „Bora Stanković“ i okončanju postupka likvidacije Javnog preduzeća Direkcija za izgradnju Bora.

Odluka o finansijskoj podršci za lečenje maloletne dece predviđa namenska izdvajanja iz budžeta i od donatora namenjena lečenju dece iz Bora u zemlji i inostranstvu, operacijama i nabavci pomagala, a pravilnik će biti naknadno donet.  

Kako se čulo na sednici Gradskog veća, sva komunalna preduzeća osim Javno stambenog preduzeća su u prva tri meseca poslovala negativno, dok su javne ustanove poslovale pozitivno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *