BOR – Šesnaesti  tradicionalni  memorijalni turnir  u malom fudbalu „Igrajmo za 16“, koji   od 1999. godine  održava Radio-televizija Srbije, a u znak sećanja na tragično nastradale kolege u bombardovanju zgrade RTS-a, biće organizovan i ove godine u Boru. Prijava ekipa je u toku, a Organizacioni odbor u Boru tim povodom održao je sastanak  na kome su razmotreni  i preostali detalji turnira koji će početi sredinom marta. 

„Za sada ima par ekipa koje su se prijavile a naglasio bih da je ove godine takmičenje masovnije u odnosu na prethodne godine. Ovo je jedna dobra manifestacija i trebalo bi je možda uvrstiti u manifestacije koje su od značaja za opštinu Bor i takođe ne bismo trebali nikada zaboraviti žrtve koje us nastradale u NATO  bombardovanju 1999. godine“
– izjavio je Marko Nikolovski– član Opštinskog veća zadužen za sport.
 
Bor je jedan od osam gradova  u kojima  će biti organizovan turnir „Igrajmo za 16“ , a ostalih sedam su Užice, Niš, Jagodina, Požarevac, Zrenjanin, Subotica i Novi Sad. Pobednici će učestvovati na završnom turniru u Beogradu, od četvrtog do 18. aprila. 
[iframe frameborder=“0″ width=“560″ height=“315″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2j59zv“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.