„Igre na vodi“ u borskom Sportskom centru

BOR – Da sportovi i takmičenja u bazenu mogu osim takmičenja biti i veoma zabavni pokazali su učesnici „Igara na vodi“ koje je ustanova sportski centar ove godine prvi put organizovala na ovaj način. Cilj je bio da se pre svega deca podstaknu da se bave sportom i uživaju u mogućnostima koje pruža zatvoreni bazen sportskog centra.

„Zadovoljni smo organizacijom „Igara na vodi 2015.“. Igre se odvijaju u dve kategorije: viktorija i basket na vodi. Ovo je za nas još jedna manifestacija koju smo organizovali kako bi animirali decu da se bave sportom i nadamo se da će prerasti u tradicionalnu. Po četiri ekipe su učestvovale u svakoj kategoriji. U narednom periodu organizovaćemo još sličnih manifestacija, ne samo na bazenima, već i u ostalim delovima sportskog centra“
– kaže direktor Ustanove „Sportski centar“ Bor Milan Ilić.

Ove godine poseta zatvorenim bazenima je na nivou prethodnih godina, ali je trostruko povećana poseta sauni, naglašava Ilić. Narednog vikenda na zatvorenim bazenima Sportskog centra biće organizovan i treći međunarodni plivački miting „Koper kup“.
[iframe frameborder=“0″ width=“560″ height=“315″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2hu7pp“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.