Info centar Turističke organizacije ispunio očekivanja

BOR-Informacioni centar Turističke organizacije Bor nakon godinu dana rada opravdao je očekivanja. Podatak da se nedeljno u suvenirnici, koja je u sklopu Info centra, proda stotinjak suvenira, najbolje pokazuje zainteresovanost za  turističku ponudu Bora i okoline.

Turistička oganiazcija je ogledalo grada , ona je zadužena da reklamira, ali i da zadrži turiste. Za to je neophodna promocija“, rekla je Maja Bakoč vd direktora Turističke organizacije Bor.

 Broj turista je u porastu i zahvaljujući poseti sajmovima, ali  i dobroj saradnji sa drugim turističkim organizacijama i nevladinim sektorom.

Sarađujemo sa svim organizacija  u Timočkom regionu, ali i sa RARIS-om i na njihovom sajtu može se videti kompletna turistička ponuda Istočne Srbije“, dodala je Maja Bakoč

Informacioni centar je otvoren pre godinu dana kako bi turisti koji dođu u Bor na jednom mestu mogli da se informišu o turističkoj ponudi  našeg grada i okoline. A Bor u svakom slučaju  ima čime da se pohvali, tu su Borsko jezero, Crni vrh, Lazerev kanjon sa pećinama, Zoološki vrt, kafić u rudniku Jama i drugi turistčki dragulji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *