Inicijativa o ustupanju bivšeg prodajnog prostora Zlatare Policijskoj stanici

MAJDANPEK – Pored usvajanja izveštaja četiri medijske kuće, o utrošku sredstava za sufinansiranje projekata, za ostvarivanje javnog interesa, u oblasti javnog informisanja, za poslednji kvartal 2019. godine, članovi Opštinskog veća Majdanpek usvojili su predlog rang liste sportskih organizacija, sa sedištem u opštini Majdanpek, koja je zbog niza primedbi bila povučena sa prethodne sednice Veća.

Shodno važećim pravilnicima i kriterijumima, od ukupno 20 sportskih organizacija, najviše bodova dobio je Rukometni klub, a potom i Ženski fudbalski klub, RFK i Odbojkaški klub.

Usvojene dopunske tačke odnosile su se na izmene Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Donji Milanovac“ i predlog Programa o stvaranju uslova za bolju efikasnost, dostupnost i pristupačnost u korišćenju zdravstvene zaštite za 2020. godinu, gde je bilo reči o objedinjavanju zdravstvenih ustanova.

Dragan Popović, predsednik Opštine, upoznao je članove Veća i sa inicijativom da se bivši poslovni prostor Zlatare Majdanpek, odnosno modne kuće, ustupi Policijskoj stanici u Majdanpeku, čime bi se, između ostalog, smanjile gužve u šalter sali i stvorili bolji uslovi za rad policijskih službenika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *