Izmene uslova i procedure isključenja sa daljinskog grejanja u Majdanpeku

MAJDANPEK – Predloženim izmenama Odluke o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom u Majdanpeku biće detaljno precizirani uslovi i procedura isključenja sa sistema daljinskog grejanja. Izmene Odluke inicirale su brojne primedbe korisnika grejanja, koji se žale na kvalitet isporučivane toplotne energije upravo zbog isključenja pojedinih potrošača sa toplovodne mreže.

Primenom nove, izmenjene odluke, biće ispoštovano pravo kupca na isključenje, ali i regulisane obaveze energetskog subjekta da ostalim korisnicima obezbedi nesmetano i kvalitetno grejanje. Takođe, odlukom su regulisane i obaveze kupca nakon isključenja sa mreže, rešavanje reklamacija na kvalitet grajanja korisnika daljinskog grejanja, a predviđeno je i da  JKP “Majdanpek” sačini svoj Pravilnik o uslovima isključenja sa sistema daljinskog grejanja”, objašnjava Mirjana Cakić Mladenović, pomoćnik predsednika Opštine Majdanpek.

Prema informaciji iz preduzeća koje se bavi isporukom toplotne energije, između dve grejne sezone podneto je 30 zahteva za isključenje, ali će se na realizaciju tih zahteva sačekati  do zvanične verifikacije izmenjene odluke, od strane Skupštine opštine Majdanpek.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *