Kompanija Ziđin Koper uručila donaciju Stonoteniskom klubu “Koper”

BOR – Kompanija Ziđin Koper uručila je donaciju Stonoteniskom klubu “Koper” u Boru. Klub je dobio dresove, rekete i ostale rekvizite za ovaj sport. Vrednost donacije je 300 hiljada dinara.

U protekle dve godine finansijski smo pomagali borskom klubu “Koper” izdvojivši oko 400 hiljada dinara. I narednih godina nastavićemo da podržavamo razvoj ovog kluba kroz finansiranje treninga i priprema, kao i nabavku neophodnih rekvizita i opreme”, istakla je Ding Ksiaofan, član kabineta generalnog direktora kompanije “Srbija Ziđin Koper”

Uručenje donacije označilo je i pocetak tradicionalne Rekreativne gradske lige Bor u organizaciji Stonoteniskog kluba “Koper”. U ovom rekreativnom takmicenju koje je organizovano u dve sezone učestvuju rekreativci i aktivni takmicari i iz susednih gradova. Za sada je prijavljeno šest ekipa.

Kao i svake godine najuspešniji će biti nagrađeni diplomama, medaljama I peharima. Iz rukovodstva ovog kluba naglašavaju da bez donacija kompanije Ziđin Koper  ovaj sportski kolektiv ne bi mogao da funkcioniše.

S obzirom na to da ovaj klub postoji tek dve godine za trenere je najvažnija  škola stonog tenisa koju organizuju da bi se što više dece bavilo ovim sportom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.