Komunalci vredni i u novoj godini

BOR-Iako nije bilo snega borski komunalci su pre i posle Nove godine imali pune ruke posla. Nekoliko dana uoči dočeka pojačano su čistili, ali i prali ulice, jer je nakon otapanja snega  na njima bilo dosta zaostale prljavštine. Ubrzano su praznili i kontejnere. Čišćenje su nastavili i nakon koncerta ispred Doma kulture.

Uspeli smo da prvog januara, nakon koncerta, u ranim jutarnjim satima imamo očišćen grad. Dežurne ekipe su u četiri sada ujutru počele da čiste ispred amfitetara, i završile do sedam sati. Posle toga je usledilo malo zatišje“, kaže Dalibor Orsovanović,direktor JKP „3.oktobar“ u Boru.

Zaposleni u Javno komunalnom preduzeću „3.oktobar“ nastavljaju da održavaju higijenu u gradu i u narednom periodu.Pošto će temperatura biti ispod nule ne planiraju dalje pranje ulica.

U narednom periodu prioritet nam je održavanje međuprostora i javnih površina, a nastavićemo pražnjenje kontejnera. Dok nema snega, narednih dana, radnici će biti uključeni i u orezivanje drveća“, dodao je Orsovanović.

Za sada, kaže Orsovanović, meteorolozi, izuzev niske tepmerature, ne najavljuju veće padavine. Ipak,radnici i mehanizacija Zimske službe su spremni za intervencije, a na zalihama ima dovoljno soli i agregata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *