BOR – Koncertom Dejana Cukića ponovo je otvoren nekada popularni Teatar u Domu kulture u Boru. Zadovoljna publika već po završetku koncerta poželela je nova dešavanja u prostoru koji mnogi pamte po dobrom provodu i odličnim svirkama. Na sceni nekada popularnog Teatra nastupiće i „No name“, zatim Gale i Najda sa bendom, „Magic bend“, kao i zaječarski „Medicine“. Koncerti će biti organizovani svake subote od 22 sata, a plan je da se slična dešavanja u ovom prostoru organizuju i u narednom periodu.
Centar za kulturu opštine Bor pripremio je i pozorišni program u okviru kog borsku publiku očekuju predstave „Plastika“ 10. februara i „Ljubav u doba kokaina“ 26. februara, kao i dečiji pozorišnji komad Dramskog studija Marko Kraljević i Musa Kesedžija.
Osim koncertnih i pozorišnih dešavanja, borski Centar za kulturu organizovaće i Sretenjsku akademiju 13. februara, a 21. tribinom u Muzičkoj školi biće obeležen Međunarodni dan maternjeg jezika. Tokom ovog meseca i vrata bioskopa Zvezda, prema predviđenom programu, biće otvorena za ljubitelje sedme umetnosti.
[iframe frameborder=“0″ width=“560″ height=“315″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2gb5y3″ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *