Kupališna sezona u Boru od ponedeljka

0

BOR- Kupališna sezona na bazenima Ustanove Sportski centar u Boru počeće od ponedeljka. Nakon što su napunjeni, sledi usisavanje i filtracija vode i od 19. juna će, prema očekivanjima, primiti prve kupače. U sklopu priprema, preduzete su brojne mere kako bi bazeni bili spremni za predstojeću letnju sezonu koja će prema očekivanjima trajati do sredine septembra.

„Tokom priprema za letnju sezonu, uz dodatne građevinske radove, završeni su remont podbazenskog postrojenja, i reparacija školjke velikog i malog bazena, kao i obezbeđene neophodne hemikalije“, rekao je direktor Ustanove Sportski centar u Boru Milan Ilić.

Kao svake i ove godine u Sportskom centru postojeće sadržaje obogatili su novim.

„Osim novih ugostiteljskih usluga, u parkiću za decu dodaćemo nove rekvizite, a takođe smo u pregovorima za nabavku opreme- suncobrana i ležaljki za terasu“, dodao je Milan Ilić.

Ukoliko pregovori za nabavku nove opreme uspeju postojeći kapacitet bazena od 2. 000 biće povećan za još 500 kupača. Ispravnost vode i ove godine će kontrolisati u Zavodu za javno zdravlje u Zaječaru.

Radno vreme bazena je svakog dana od 11 do 19 sati. Cena dnevne karte je 150, a mesečne, 30 ulaza, je 2.300 dinara. Ulaz je besplatan za decu do sedam godina, uz pratnju roditelja.

Kupališna sezona od ponedeljka, 15. jun 2017. (RTV Bor)

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=wKAa1353Wcc

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *