Kupanje od druge polovine juna

Letnja sezona kupanja na bazenima Ustanove Sportski centar „Bobana Momčilović Veličković“ u Boru počeće od druge polovine juna. Tehničke i ostale pripreme za njihov rad se privode kraju.

BOR – Pripreme otvorenih bazena u borskom sportskom centru za letnju sezonu su u punom jeku. U toku je montaža filtera ispod bazena, remontovan je sistem hlorisanja i sve pumpe, a obezbeđenje su i potrebne hemikalije za nesmetan rad kupališta.

U toku je sanacija gaznih površina, stranica, prelivnih kanala i rukohvata na bazenima. Ostali radovi, priprema platoa i drugih delova bazena će se obaviti narednih dana. Kao i prethodnih godina na kupalištu će dežurati ekipa Hitne službe borskog Doma zdravlja. Prvi put ove godine imamo ugovor sa Udruženjem spasilaca Srbije tako da će oni biti zaduženi za adekvatan broj spasilaca i za njihovu obučenost“ rekao je Milan Ilić, rukovodilac bazena u borskom sportskom centru.

Kao i prethodnih sezona o bezbednosti kupača brinuće spasioci, a u slučaju potrebe intervenisaće i lekarska ekipa.

Sezona kupanja na otvorenim bazenima bi trebalo da počne 20.juna. Cena ulaznice će biti nepromenjena u odnosu na prethodne godine, a besplatan ulaz, kao i do sada imaće određene kategorije građana.

Inače, kao i prethodnih godina na zahtev maturanata koji su završili srednju školu organizovana je žurka na stadionu iza sporskog centra.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.