Ministar Zoran Đorđević posetio Bor

0

BOR – Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio je Dom za stara lica „Vila Katarina“ u Boru. Đorđević je istakao da ova borska ustanova za stare može biti primer kako bi se trebalo brinuti o kvalitetu života osoba trećeg doba. Odgovorni i zaposleni u ovom Domu, naglasio je Đorđević, su to najviše pokazali u uslovima vanrednog stanja kada su odličnom organizacijom rada i striknim poštovanjem mera zaštite uspeli da u potpunosti zaštite korisnike od virusa korona.

Poseta predstavnika Vlade će nam svakako dati podstrek da nastavimo da radimo na istom ako ne i na višem nivou nego što smo to radili, na dobrobit pre svega osoba o kojima brinemo“, rekao je, ovom prilikom direktor borskog Doma za stare Milovan Đurić.

Uspeli smo da uz pomoć Vlade Republike Srbije pronađemo strateškog partnera da jedan značajan objekat u vlasništvu grada stavimo u funkciju. Njegovi kapaciteti su danas popunjeni i to je najbolja nagrada za sve kojima je stalo do boljitka našeg grada“, naglasio je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić koji je bio u pratnji ministra Đorđevića prilikom posete Domu za stare u Boru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *