Najbolji majdanpečki srednjoškolci na prijemu kod predsednika Opštine

0

MAJDANPEK – U Skupštini opštine Majdanpek danas je priređen prijem za učenike generacije Gimnazije i Tehničke škole, kao i srednjoškolce koji su u minuloj školskoj godini učestvovali i ostvarili zapažene rezultate na republičkim takmičenjima.

Iako sam na neki način, zbog uloženog truda i očekivala priznanje za učenika generacije, ipak me je ta vest iznenadila i jako sam srećna zbog toga. Svoje školovanje nastaviću u Rumuniji, u Krajovi, gde ću upisati Medicinski fakultet“, kaže Anđela Marković, ovogodišnji učenik generacije u Gimnaziji Majdanpek.

Zaista je velika čast poneti priznanje najboljeg učenika u školi, s obzirom na to da sam završila smer za turističkog tehničara. Nadam se da ću jednog dana, nakon završenog školovanja, početi i profesionalno da se bavim turizmom“, dodaje učenica generacije u majdanpečkoj Tehničkoj školi.

Zahvaljujući svima koji su u protekloj školskoj godini ostvarili zapažene rezultate u redovnom školovanju, ali i na republičkim takmičenjima, čime su uspešno reprezentovali majdanpečku opštinu i njene škole, Dragan Popović, predsednik Opštine Majdanpek uručio im je, u ime lokalne samouprave,  novčane čestitke u iznosu od deset hiljada dinara. On je naglasio da će Opština Majdanpek, kroz stipendiranje, nastaviti da pomaže najboljim đacima  i studentima, pre svega, onima koji se odluče za neko od deficitarnih zanimanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *