Najčešće tekuće održavanje kanalizacije i liftova u zgradama

0

Radnici Javnog preduzeća za stambene usluge Majdanpek, u okviru tekućeg održavanja zgrada sa kojima imaju sklopljen ugovor, najčešće su intervenisali na zapušenim kanalizacionim odvodima. Pored toga, jedan od najčešćih poslova odnosio se i na sanaciju kvarova na liftovima, koji su u najvećem broju stari pedeset i više godina.

MAJDANPEK – Javno preduzeće za stambene usluge Majdanpek ima sklopljen ugovor o tekućem održavanju sa 90 stambenih zajednica, što je polovina od ukupnog broja zgrada u opštini Majdanpek.

Cilj nam je da, umesto sadašnjih 45 odsto, u narednom periodu imamo sklopljen ugovor sa najmanje 60 odsto stambenih zgrada, što bi uz povećanje cene tekućeg održavanja, koja nije menjana godinama, omogućilo nesmetano poslovanje našeg preduzeća. Tom broju mogli bi da odgovorimo i u smislu radnika koje ovo preduzeće zapošljavanja, a koji pokrivaju gotovo sve segmente tekućeg održavanja zgrada”, kaže Gradimir Đurić, v.d. direktora JP za stambene usluge Majdanpek.

Kao i prethodnih i prošle godine, radnici JP za stambene usluge najčešće su intervenisali na kanalizacionoj mreži, pre svega, otpušavanju odvoda i otklanjanju kvarova na liftovima, koji su u najvećem broju stari pedeset i više godina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *