Nova godina u Boru uz grupu „Kerber“ i Miroslava Ilića

BOR – Pod pokroviteljstvom gradske uprave , uz pomoć i učešće sponzora kompanije Rakita i javnih i javno komunalnih preduzeća i ustanova, u Boru će doček Nove i Srpske nove godine biti organizovani na otvorenom, u amfiteatru Doma kulture i hali borskog Sportskog centra.

I ove godine grad Bor je za svoje sugrađane organizovao veoma bogat novogodišnji program. Za Novu godinu, 31. decembra, u organizaciji grada Bora, Centra za kulturu, javnih i javno komunalnih preduzeća i ustanova, u amfiteatru Doma kulture, biće održan koncert grupe Kerber sa početkom u 22 sata. Za Srpsku novu godinu, 13 januara od 22 sata, Borani će moći da uživaju uz narodne pesme legendarnog Miroslava Ilića u hali borskog Sportskog centra. Deo sredstava je iz gradskog budžeta, a deo je iz donacije kompanije Rakita. Vodili smo računa kada smo birali izvođače, da to bude muzika za sve ciljne grupe„, rekao je Aleksandar Milikić gradonačelnik Bora na konferenciji za novinare organizovanoj povodom najave novogodišnjeg programa.

Za organizaciju novogodišnjeg koncerta i vatrometa iz budžeta grada Bora biće izdvojeno 2 miliona 250 hiljada dinara.

Mislim da je to prava investicija jer će grad Bor tokom novogodišnjih praznika biti, ne samo centar borskog okruga, već i centar istočne Srbije kada je reč o zabavi i druženju„, istakao je Milikić.

Novogodišnja proslava na otvorenom pokazala se kao dobra praksa jer se mnogi Borani zajedno sa svojim gostima,već tradicionalno opredeljuju da baš na taj način isprate staru i dočekaju novu godinu. O kvalitetu niške rok grupe „Kerber“ i proslavljenog pevača narodne muzike Miroslava Ilića, govore višedecenijska popularnost , uspešne karijere i visoke pozicije na muzičkoj sceni, pa je Boranima dobar provod zagarantovan, dodao je Aleksandar Milikić gradonačelnik Bora.  

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *