Nove veš mašine za majdanpečku bolnicu

0

MAJDANPEK- U situaciji kada svim zdravstvenim ustanovama,pa tako i majdanpečkoj bolnici, mnogo  toga nedostaje, svaka pomoć je dobro došla. Ovo je juče, prilikom predaje novih veš mašina za potrebe vešeraja  ove bolnice, rekao doktor Nikola Stefanović,direktor, zahvaljujući lokalnoj samoupravi koja je uvek imala razumevanja za potrebe ove zdravstvene ustanove. „Te potrebe prepoznao je i donator koji je želeo da ostane anoniman“, poručio je Dejan Vagner, predsednik Opštine Majdanpek i dodao:“Iako je lokalna samouprava, kao osnivač, više upućena prema Domu zdravlja, naravno da činimo sve kako bi poboljšali uslove i u majdanpečkoj bolnici, a sve u interesu naših građana i zaposlenih u ovoj zdravstvenoj ustanovi“.

Zahvaljujući na donaciji, doktor Nikola Stefanović potvrdio je da je lokalna samouprava uvek tu za potrebe ove zdravstvene ustanove: „Nove veš mašine će zameniti stare i dotrajale, čiji je vek odavno premašio 30 godina“, rekao je Stefanović. On je iskoristio priliku i da najavi skoro opremanje Opšte bolnice najsavremenijim ultrazvučnim aparatom za otkrivanje karcinoma dojke i pregled abdomena, koji je obezbedilo Ministarstvo zdravlja, čijim sredstvima se, takođe, ovih dana kompletno renoviraju vešernica i bolnička kuhinja.

[iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/XK6gciCipLA“ frameborder=“0″ gesture=“media“ allow=“encrypted-media“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *