Novogodišnji bazar

BOR – U holu Sportskog centra u Boru otvoren je Novogodišnji bazar, manifestacija koja se ove godine održava na novoj lokaciji i traje do 30. decembra.

Opština Bor će i u buduće podržavati manifestacije ovakvog karaktera kao i razvoj i održivost malih i srednjih preduzeća, izradu suvenira i proizvoda starih zanata. Želim vam uspešnu prodaju na ovom bazaru i uspešan rad u sledećoj godini„, rekla je Jasmina Orlić zamenik predsednika Opštine Bor.

Program Novogodišnjeg  bazara je bogatiji od prošlogodišnjeg, pa je osim proizvoda koje su kreativni izlagači ponudili posetiocima, za 29. i 30. decembar planirano iznenađenje za najmlađe.

Potrudili smo se, u saradnji sa Opštinom Bor, našim osnivačem, da omogućimo izlagačima u ovakvom prostoru da izlože svoje ručno izrađene proizvode koji prezentuju ovaj kraj, prvenstveno opštinu Bor. Tako pomažemo razvoj malih  i srednjih preduzeća, proizvodnju zanatskih proizvoda i suvenira koji će otići u druge krajeve Srbije i sveta. Četrdeset je izlagača iz Niša, Knjaževca, Zaječara i najviše iz Bora. Pružićemo deci i mogućnost fotografisanja sa Deda Mrazom a u saradnji sa još nekim udruženjima organizovaćemo prezentacije igara, radićemo na popularizaciji zaštite dece od nasilja. Naša zajednica i Opština su uključene u sve moguće aktivnosti kako bi smo pomogli svima koji su zainteresovani da ovaj grad oživi, da svi izađemo malo da se družimo„, rekla je Mirjana Marić v.d. direktora Turističke organizacije Bor.

Bazar je prodajnog i izložbenog karaktera i uz povoljne cene na štandovima su izloženi raznovrsni predmeti, u skladu sa ovogodišnjom temom „Dopuna novogodišnjeg paketića“.  Organizator Novogodišnjeg bazara je Turistička organizacija Bor uz pomoć javnih preduzeća, a pod pokroviteljstvom Opštine Bor.

Novogodišnji bazar, 27. decembar 2017 (RTV Bor)

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=GvIHLqUynJ4

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *