Obeležen Dan Osnovne škole Treći oktobar

BOR-Osnovna škola „Treći oktobar“ u Boru predstavom „Sumnjivo lice“ u Muzičkoj školi obeležila je 56.godina uspešnog rada. Na prigodnoj svečanosti direktor Snežana Savićević, je rekla da je između dva praznika 159 učenika  osvojilo jedno od prva tri mesta na opštinskim takmičenjima,115 na okružnim, 15 na republičkim i 14 na konkursima dečijeg stvaralaštva, što je izuzetanan uspeh ove obrazovne ustanove.

Minulih godina značajna sredstva uložena su renoviranje škole. Završena je sanacija sanitarnih čvorova , okrečene su sve prostorije,a ulagalo se i protekle školske godine.

Ove godine škola je dobila video nadzor okrečili smo fiskuturnu salu, a planiramo i rekonstrukciju ograde“, istakla je Snežana Savićević,direktor Osnovne škole Treći oktobar.

Povodom 56.rođendana na prigodnoj svečanosti u Muzičkoj školi uručene su zahvalnice  radnicima, dobitnicima jubilarnih nagrada i pojedincima i institucijama sa kojima škola sarađuje kao i knjige učenicima  koji su osvajali nagrade na raznim takmičenjima .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *