Odigrano desetak utakmica između borskih i makedonskih vaterpolista

Višegodišnja saradanja borskih i makedonskih varterpolista je nastavljena i ovog vikenda. Uz Vaterpolo klub Bor na međunarodnom takmičenju u Sportskom centru u Boru učestvovali su još ekipe „Vardara“ i „Lokomotive“ iz Skoplja

BOR-U Sportskom centru u Boru ovog vikenda održano je međunarodno vaterpolo takmičenje na kojem je odigrano desetak prijateljskih utakmica između vaterolo kubova Bora i  makedonskih „Vardara“ i „Lokomotive“.

Uslovi na borskim bazenima su izuzetno povoljni i ove utakmice su u sklopu priprema za međunarodni turnir u Budvi, na kojem učestvuje ekipa Vardara“, rekao je Boro Stefanovski, trener Vaterpolo klub „Vardar“.

Nakon pauze zbog korone, ovo je prvo značajnije međunarodno takmičenje na bazenima Sportskog centra na kojem su  borski vaterpolisti pokazali spremnost za nove izazove“,istakao je Saša Madanović trener Vaterpolo kluba Bor.

Ovakva takmičenja su od izuzetnog značaja za opstanak Vaterpolo kluba Bor , jer igrači nemaju mogućnosti da redovno treniraju i učestvuju na ligaškim takmičenjima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.