Odlukom Opštinskog veća dodatna sredstva za lekare specijaliste KCS

MAJDANPEK – Opštinsko veće u Majdanpeku dalo je na današnjem zasedanju saglasnost na Pravilnik o sistematizaciji 85 radnih mesta u Opštinskoj upravi, kao i na odluku o odobravanju dodatnih sredstava za periodično angažovanje lekara specijalista Kliničkog centra Srbije u Majdanpeku i Donjem Milanovcu.

Osim godišnjeg Plana rada Predškolske ustanove “Marija Munćan”, Opštinsko veće prihvatilo je i programe rada Centra za socijalni rad, Muzeja, Narodne biblioteke, Centra za kulturu i Centra za kulturu i obrazovanje Donji Milanovac.

Zbog primedbi i izvesnih nejasnoća vezanih za predloženu rang listu za finansiranje sportskih klubova iz budžeta Opštine Majdanpek, ova tačka je odložena za narednu sednicu.

U okviru dopunske tačke usvojen je zaključak o raskidu ugovora sa Javnim komunalnim preduzećem Donji Milanovac, koji se tiče nepoštovanja obaveza u realizaciji javnih radova, na kojima će bez obzira na to ostati 11 angažovanih radnika.

Članovi Opštinskog veća Majdanpek usvojili su i narativne, odnosno finansijske izveštaje o utrošku sredstava osam medijskih kuća koje projektno sufinansira Opština Majdanpek.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *