„Osmomartovski bazar“ u petak

BOR-Za ovogodišnji četvrti„Osmomartovski bazar suvenira“ koji će u Boru biti organizovan u petak očekuje se učešće dvadesetak izlagača iz gradova Timočkog regiona, a najviše iz Bora. Na štandovima posetioci će moći da kupe suvenire ručne izrade od raznih materijala, nakit, lekovito bilje, proizvode od meda.

Ovogodišnja tema bazara je Dan žena tako da su i proizvodi prilagođeni prazniku.To su lepi pokloni koji bi trebalo da obraduju naše majke, sestre,žene,devojke…“istakla je Jasna Tomić iz Turističke organizacije.

„Osmomartovski bazar “ je jedna je od manifestacija Turističke organizacija  čiji je cilj i promocija grada Bora. Osim ove, na sajmu turizma u Beogradu promovisane su i druge manifestacije kao i prirodne lepote ovoga kraja.

Najveće interesovanje je bilo za Borsko jezero, s obzirom na popuste povodom predstojećih praznika,ali i vaučere koje odobrava Vlada Srbije.Neočekivan broj ljudi se interesovao za lečenje u Brestovačkoj Banji,“dodao je Bora Stanković iz Turističke organizacije.

Ove zimske sezone, međutim,Brestovačka Banja nije radila, pa u Turističkoj organizaciji nisu imali detaljnije informacije o mogućnostima i cenama usluga u objektima. Pošto je otvaranje Banje najavljeno do početka aprila, očekivanja su da će njena ponuda biti predstavljena na predstojećem sajmu turizma u Nišu.

„Osmomartovski bazar“ u petak, 6.mart 2019. (RTV Bor)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *