Otvoren Lidl u Zaječaru, otvaranju prethodila kompletna rekonstrukcija Čupićeve ulice

ZAJEČAR – Simboličnim presecanjem vrpce ispred “Lidl” diskonta u Zaječaru, predstavnici kompanije “Lidl” Srbija i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, označili su dugo očekivani početak rada velikog lanca ovog brenda.

Bez većih gužvi, kao što je to bio slučaj u drugim gradovima, zainteresovani potrošači od ranog jutra su u redu čekali otvaranje, oduševljeni što po Lidlove proizvode više ne moraju u Bor ili Paraćin.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić izjavio je da Lidl u grad donosi zdravu konkurenciju i niže cene. Prema njegovim rečima, dolazak ove renomirane svetske kompanije je važan i zbog otvaranja novih radnih mesta.

Za sada trideset i nešto Zaječaraca je dobilo posao, dobilo vrlo dobar posao u kome imaju i dodatno zdravstveno osiguranje i to govori kakav treba da bude odnos odgovorne kompanije prema zaposlenima“, istakao je Ničić.

Na policama Lidla u Zaječaru potrošače je dočekao pažljivo odabran asortiman proizvoda najboljeg odnosa cene i kvaliteta, rekla je Jasmina Šrndić iz kompanije LIDL.

Nadamo se da će se građanima Zaječara dopasti naša ponuda i naš asortiman i da će se pridružiti velikom broju potrošača koji su rekli “Da” proizvodima iz Lidla”.

Povodom otvaranja, a u znak podrške mamama i bebama, kompanija Lidl Srbija pripremila je posebno iznenađenje za bebe koje će u Zaječaru biti rođene od 1 do 7. oktobra.

Zaječar je 29. grad u Srbiji u kome je kompanija Lidl u otvorila svoj diskont. Otvaranju Lidla u Zaječaru prethodila je kompletna rekonstrukcija Čupićeve ulice, sa novim asfaltom, novim trotoarima, novom rasvetom i novim autobuskim stajalištem, a uskoro se očekuje i završetak radova na drugoj fazi Kapitol parka, tako da će Zaječarci dobiti još četiri nova svetska brenda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *