Otvoren market „Tekijanke“ i u Zlotu

BOR- Trgovački  lanac“Tekijanka“ u Kladovu,  nakon dva u Boru, otvorila je i treći objekat u Zlotu. Sada je meštanima i ovog borskog sela  na raspolaganju raznovrstan asortiman koji, uz povoljne uslove plaćanja, može da zadovolji gotovo sve njihove potrebe.

Imamo sve u ovom objektu što je potrebno domaćinstvu.Čisto je i povoljne su cene, kažu potrošači.

Posao u zlotskom objektu   je dobilo 12 radnika i svi su oni iz ovog borskog sela.

Mnogo mi znači ovo zaposlenje, posebno što je to u Zlotu“, kaže jedan od trgovaca“.

Radila sam i do sada, ali ne u ovako velikom marketu. Iako imamo završene trgovačke škole, mnogo nam je značila obuka koju je organizvala Tekijanka“, dodaje još jedna novozaposlena radnica.

Upravo je doprinos  novom  zapošljavanju  jedan od ciljeva kompanije  „Tekijanka“, koja na području Timočkog regiona postoji, već blizu tri decenije, rečeno je na prigodnoj svečanosti u Zlotu.

„Površina objekta je 150 kvadratnih metara i mislim da je opremljen kao i oni u gradu  Velika ponuda, širok asortiman mogu da zadovolji sve potrebe žitelja ovog sela. Uz sve to, nudimo im i sve ostale povoljnosti prilikom plaćanja“,rekla je Andrijana Stojković, marketing menadžer u „Tekijanki“

 Planovi  kompanije Takijanka su dalje otvaranje objekata na području Timočkog regiona i cele Istočne Srbije. Poslovni rezultati u ovoj godini su dovoljna garancija za nastavak uspešnog poslovanja.

Ova godina je jedna od boljih u našem radu. To ne znači da ne možemo bolje i da ne grešimo. Mnogo nam znači kada nas potrošači kritikuju, jer nam na taj način pomažu da budemo još uspešniji, rekao je vlasnik Kompanije Živojin Bolbotinović.

Nakon osveštenja objekta, kompanija Tekijanka je nastavila praksu darivanja i osnovnoj školi „Petar Radovanović“ u Zlotu poklonila je lap- top.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *