Otvoren Zoo vrt u Boru – besplatan ulaz naredne dve nedelje

BOR – Zoo vrt u Boru od danas je otvoren  za posetioce. Vrt je obišao i gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić, a Gradska uprava je omogućila da naredne dve nedelje ulaz bude besplatan, kako bi građanima na neki način nadoknadili nedostupnost vrta u prethodnih mesec i po dana. Posetilaca je bilo i prvog dana, a zaposleni u vrtu spremno su ih dočekali.

Borani od danas mogu da uživaju posmatrajući životinje koje su u međuvremenu bile pod nadzorom veterinara i zaštićene svim merama prevencije od širenja korona virusa, kako bi ostale dobrog zdravlja. Mere zaštite su i dalje aktuelne, svi su obavezni da prođu kroz dezobarijeru, dezinfikuju ruke na ulatu u vrt, a poželjno je i nošenje zaštitnih maski i rukavic. U prethodnom periodu puno pažnje smo posvetili i održavanju zelenih površina, staza i parka u vrtu. Spremno smo dočekali građane Bora, ali i sve ostale posetioce iz drugih gradova i potrudićemo se da i na dalje Zoo vrt bude jedna od njihovim omiljenih destinacija“, kaže direktor JP „Zoo vrt Bor“ Darko Dragijević.

Koliko su se uželeli uživanja u prelepom ambijentu borskog Zoološkog vrta posetioci su pokazali već prvog dana, a posebna atrakcija za mališane su i prinove među stanovnicima vrta.

Radno vreme Zoo vrta će, do ukidanja vanrednog stanja, zbog zabrane kretanja, biti od 10 do 18 časova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *