Pet pobeda fudbalera, kuglaši odlični u prvom kolu

Četvrto kolo fudbalske Zone istok i Borske okružne lige borski klubovi završili su sa pet pobeda i dva poraza. Ovog vikenda počelo je i takmičenje u kuglanju, a Bakar je već u prvom kolu osvojio bodove.

BOR – Fudbaleri Bora pobedili su u četvrtom kolu Zone istok na gostovanju u Lužnici istoimenu ekipu 1:0. Zlot je na svom terenu poražen od Rajka Mitića ubedljivo 5:0, a isti rezultat bio je u Zaječaru gde je Timok pobedio Slatinu. U ostalim utakmicama Branik je savladao Senjak 4:1, Brodoremont je u Kladovu pobedio knjaževački Knjaz 3:0, Rtanj je u Boljevcu bio bolji od Trebiča 4:1, dok je Hajduk Veljko na gostovanju u Pirotu pobedio Jedinstvo 1:0. Jedina utakmica koja nije odigrana je u Dimitrovgradu između Balkanskog i Tanaska Rajića. Ona je odložena za 14. septembar.

Na prvom mestu je posle četiri kola Hajduk Veljko sa deset bodova, Timok, Bor i Branik dele drugo, treće i četvrto mesto sa bodom manje, slede Rtanj, Rajko Mitić i Tanasko Rajić sa po sedam bodova, Slatina sa Balkanskim i Jedinstvom deli 10. 11. i 12. mesto sa po četiri boda, 13. Trebič ima tri boda, sledi Zlot sa dva, Knjaz sa jednim i Senjak koji jedini nema ni jedan bod.

 U Borskoj okružnoj ligi sve četiri ekipe bile su uspešne, Brestovac je pobedio Radnički 2:1, Šarbanovac Urovicu 3:1, Krivelj je bio bolji od Poleta 1:0, a Nemetali su na gostovanju pobedili Poreč 2:1.  U ostalim utakmicama Rudar je savladao Rudnu glavu 2:1, Sloga je na gostovanju pobedila Ključ 5:2, Miloševo je pobedilo Polom 5:1, a jedina utakmica koja je završena nerešeno je između Blizne i Male Vrbice 1:1. Najbolje plasirane ekipe iz Bora su Brestovac, Krivej i Nemetali koji dele pozicije od 4. do 7. mesta sa sedam bodova, dok je Šarbanovac deveti sa bodom manje.

Kuglaši borskog Bakra počeli su takmičenje u Prvoj ligi Srbije pobedom u Kostolcu nad ekipom Rudara 3343:3055 oborenih čunjeva. Igrači utakmice bili su Mateja i Josip Tadić sa po 593 oborenih čunjeva.

Takmičar stoneoteniskog kluba Koper Bor Ivica Stanković zauzeo je treće mesto u kategoriji seniora na međunarodnom turniru koji je održan u Dimitrovgradu. Pre desetak dana na turniru u Požegi isti takmičar zauzeo je drugo mesto u kategoriji seniora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.