Počela 11. internacionalna majska konferencija o strategijskom menadžmentu

0

BOR – Internacionalna majska konferencija o strategijskom menadžmentu, koju borski Tehnički fakultet organizuje 11. Put, u Bor je i ove godine dovela mnogobrojne stručnjake sa eminentnih visokoobrazovnih ustanova iz zemlje i inostranstva na kojima se proučava nauka o menadžmentu. Od kada je pre četiri godine skup prerastao u internacionalni, broj učesnika je kako kažu organizatori sve veći i veći, što je značajno ne samo za razmenu iskustava, već i zbog podstreka za dalji naučno istraživački rad.

  1. dr Ivan Mihajlović, predsednik Organizacionog odbor konferencije ističe. “ Ono što je takođe važno jeste i činjenica da je naš zbornik uvršten u svetske proizvode, a ove godine tu je više od 200 stručnjaka iz Srbije, Brazila, Sjedinjenih Američkih Država, Finske i biće predstavljeno oko 100 radova. Mnogi od istaknutih stručnjaka su i naši plenarni predavači“.

U okviru dvodnevne majske Konferencije o strategijskom menadžmentu i ove kao i proteklih 11 godina biće održan i studentski simpozijum, na kojem će svoje radove predstaviti studenti iz Srbije i drugih evropskih zemalja.

[iframe frameborder=“0″ width=“600″ height=“450″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2s2roi“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *