Počelo uređenje saobraćajnica u Boru

0

Nešto kasnije nego što je planirano, zbog loših vremenskih uslova, u Boru je počela građevinska sezona i uređenje puteva. Osim betoniranja stepeništa i staza, koje je počelo pre dvadesetak dana, u toku je i krpljenje udarnih rupa na putevima u gradskim i seoskim mesnim zajednicama i obeležavanje horizontalne signalizacije.

BOR – Nešto kasnije nego što je planirano, zbog loših vremenskih uslova, u Boru je počela građevinska sezona i uređenje puteva. Osim betoniranja stepeništa i staza, koje je počelo pre dvadesetak dana, u toku je i krpljenje udarnih rupa na putevima u gradskim i seoskim mesnim zajednicama i obeležavanje horizontalne signalizacije.

Za saniranje udarnih rupa iz gradskog budžeta izdvojeno je dvostruko više sredstava nego prošle godine, 20 miliona dinara. U lokalnoj samoupravi kažu da je ugovor sa izvođačem radova potpisan za celu godinu, tako da će radovi po potrebi moći da se organizuju u tom periodu.

Završena je i javna nabavka za asfaltiranje puteva u gradskim i seoskim mesnim zajednicama. Za ovu namenu predviđeno je 250 miliona dinara,  znatno više u odnosu na 2022. godinu, a očekuje se da radovi počnu krajem juna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *