Policajcima u Majdanpeku nova terenska vozila

0

Potpredsednik Vlade Srbije I ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, sa saradnicima, posetio je Majdanpek. Razgovoru sa opštinskim rukovodstvom prethodio je sastanak sa pripadnicima policije, na kojem je ministar već za narednu godinu najavio  otvaranje nove šalter sale za upravne poslove, rekonstrukciju i opremanje vatrogasne stanice, kao i nabavku novih terenskih vozila za policiju.

MAJDANPEK – Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, sa saradnicima, posetio je Majdanpek. Razgovoru sa opštinskim rukovodstvom prethodio je sastanak sa pripadnicima policije, na kojem je ministar već za narednu godinu najavio  otvaranje nove šalter sale za upravne poslove, rekonstrukciju i opremanje vatrogasne stanice, kao i nabavku novih terenskih vozila za policiju.

“Naglasio bih veoma dobru saradnju sa lokalnom samoupravom Majdanpek koja daje značajan doprinos u realizaciji projekta video nadzora, a koji bi trebalo da doprinese većoj bezbednosti gradjana”,  rekao je  ministar policije Nebojša Stefanović.

Čelnici Opštine Majdanpek upoznali su potpredsednika Vlade i sa realizacijom dogovorenih infrastrukturnih radova, koje finansira država, a koji se, pre svega, odnose na asfaltiranje puteva i rekonstrukciju sportske hale.

Nakon susreta sa građanima Majdanpeka, poseta ovoj opštini istočne Srbije, koji država ozbiljno posmatra, kako je rekao, potpredsednik Vlade Stefanović završio je u Donjem Milanovcu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *