Portreti učenika generacije na gradskim bilbordima

0

BOR – Na inicijativu gradskih čelnika, na bilbordima u Boru koji se nalaze na tri najprometnije lokacije, postavljene su slike učenika generacije 2018/2019. godine. Ova ideja realizovana je sa namerom da se najuspešnijim đacima ukaže čast i da podstrek za uspeh u daljem školovanju.

Grad Bor je i do sada na razne načine pomagao obrazovnim ustanovama u gradu i okolnim selima, i u vidu finansijskih sredstava i kroz druge oblike pomoći, a posebna pažnja uvek je na učenicima koji na najbolji način predstvljaju svoj grad i širom Srbije i van njenih granica, postižući odlične rezultate na takmičenjima iz svih oblasti obrazovanja. Osim bilborda koji se nalaze kod kružnog toka u centru grada i na četvrtom kilometru, kao i na korzou kod zgrade Penzionerskog kluba, za najuspešnije učenike borskih škola biće priređen prijem u kabinetu gradonačelnika Bora Aleksandra Milikića, a u oktobru će im biti uručene prigodne novčane nagrade i lap top računari kao i prethodnih godina u okviru Oktobarskih svečanosti„, istakla je Tamara Paunović član Gradskog veća u Boru.

Do sada je ovakav vid promocije obrazovanja, odnosno naboljih đaka, primenjivan samo u većim gradovima, a sada i grad Bor može da se pohvali još jednom novinom koja ga u svakom smislu čini još lepšim i vrednijim.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *