Poziv za kategorizaciju privatnog smeštaja u opštini Majdanpek

MAJDANPEK – Komisija za kategorizaciju privatnog smeštaja i Turistička organizacija opštine Majdanpek objavile su poziv svim zainteresovanim vlasnicima stanova i kuća i ugostiteljima, za kategorizaciju soba, apartmana, ili kuća, radi pružanja usluga smeštaja turistima.

Za razliku od Donjeg Milanovca i pojedinih sela u opštini Majdanpek, gde već postoji 25 kategorisanih kuća za pružanje privatnog smeštaja, sa ukupno 142 ležaja, u Majdanpeku to nije slučaj i taj nedostatak posebno se oseća tokom zimskih meseci, kada u gradu boravi veći broj skijaša, odnosno turista koji nemaju mogućnost prenoćišta u privatnom smeštaju“,  ističe Marijana Tufonić Pavlović, iz Turističke organizacije opštine Majdanpek.

U Turističkoj organizaciji opštine Majdanpek kažu da interesovanja već ima i da se svi potrebni obrasci, kao i dodatne informacije mogu dobiti na sajtu, ili u kancelariji Turističke organizacije, svakog radnog dana, od 8 do 15 časova.

Zahtevi se, inače, podnose na pisarnici Opštinske uprave Majdanpek. Poziv  nije oročen i trajaće dok bude bilo interesovanja.

Poziv za kategorizaciju privatnog smeštaja u opštini Majdanpek, 21. decembar 2017 (RTV Bor)

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=kZ0u5SCvp6E

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.