Prekršjane prijave I hapšenja zbog nepoštovanja mera

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru u  toku jučerašnjeg dana  podneli su dve prekršajne prijave zbog nepoštovanje Naredbe o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srbije i jednu krivičnu prijavu za nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Policija je u Negotinu uhapsila i prevela nadležnom tužilaštvu M.N. (1980), jer je prekršila meru samoizolacije koju joj je izrekla sanitarna inspekcija po dolasku iz inostranstva.

Na području Policijske uprave u Boru izrečene su dve prekršaje prijave zbog nepoštovanja mere zabrane kretanja, jedna u Negotinu protiv šezdesetosmogodišnjeg muškarca, a druga u Kladovu protiv šezdesetosmogodišnje osobe.

Sudija za prekršajni postupak izrekao im je novčane kazne.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu podneli su prekršajnu prijavu I protiv šezdesetdvogodišnjeg muškarca kojeg su zatekli kako pod dejstvom alkohola, za vreme policijskog časa, upravlјa automobilom „opel astra“, a u njegovom vozilu pronađeni su nož i teleskopska palica. Sudija za prekršajni postupak izrekao mu je novčanu kaznu u iznosu od 80.000 dinara.

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *