Preliminarni rezultati lokalnih izbora u Zaječaru

ZAJEČAR – Prema preliminarnim rezultatima iz izbornih štabova, lista ALEKSANDAR VUČIĆ – Za budućnost Zaječara, osvojila je na lokalnim izborima u Zaječaru 24 mandata, Koalicija IVICA DAČIĆ – SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE (SPS), JEDINSTVENA SRBIJA (JS) 4 mandata, lista DR NENAD RISTOVIĆ – POBEDA 16, Grupa građana “MOŽEMO BOLjE-DRAGANA RAŠIĆ“ 4, Grupa građana „dr Dejan Krstić“ 1 i ZAOKRET – DOSTA JE BILO, HRABRI LJUDI, takođe 1 mandat.

Nakon zatvaranja biračkih mesta, ispred Štaba Srpske napredne stranke kasno sinoć obratio se Boško Ničić, koji je poručio da su oni prezadovoljni rezultatima koji su stigli sa svih 69 biračkih mesta.

Dr Nenad Ristović, nosilac liste DR NENAD RISTOVIĆ – POBEDA, sinoć je takođe saopštio podatke sa 31 biračkog mesta, od kojih se 11 nalazi u gradu i 20 u selima.

Dragana Rašić, ispred Grupe građana “MOŽEMO BOLJE-DRAGANA RAŠIĆ“ poručila je, da su glasači glasali hrabro, po svojoj volji i da je ovo za njih trenutak velikog slavlja, jer su osvojili četiri mandata.

Cenzus, prema dosadašnjim podacima, nisu prešle tri liste: MONTOJA I PRAVEDNICI, ZDRAVA SRBIJA  i lista NADA koju su činile DSS i POKS.

Predsednik Gradske izborne komisije Marko Minić najavio je prve zvanične rezultate izbora 24 časa nakon zatvaranja birališta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *