Prikupljeno više od dva miliona dinara za pomoć Stefanu Vladimiroviću

0

BOR – Humanitarna akcija prikupljanja pomoći za lečenje i pomoć devetogodišnjem Stefanu Vladimiroviću iz Bora završena je 31. avgusta. U ovoj humanitarnoj akciji koju je pokrenulo udruženje građana „Borani za Bor“ prikupljeno je više od dva miliona dinara. Ovaj novac prebačen je porodici Vladimirović i biće namenski upotrebljen za opremanje prostora u kome boravi i lečenje, s obzirom na to da Stefan ima jedan od najtežih oblika autizma.

Ova bolest je neizlečiva, ali postoji mogućnost da se negativni simptomi autizma ublaže, što je bio glavni cilj prikupljanja sredstava, kažu u  udruženju „Borani za Bor“, a neophodno je i preuređenje objekta u kome živi kako bi prostor bio potpuno bezbedan za Stefanov boravak u njemu.

Novac je prikupljan nešto više od meseca dana, a u okviru akcije održani su i humanitarni turniri u odbojci na pesku i basketu, a pomoć za sina jednog od najuspešnijih borskih sportista svih vremena Sinišu Vladimirovića, dali su mnogi privrednici ne samo iz Bora, već i iz drugih gradova i država.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *